!!

Statie presortare/sortare/recuperare Tesab TS1550

0.00

TS1550 Conceput pentru a funcționa în cele mai dificile medii, versatilitatea TS1550 permite utilizarea acestuia într-o gamă largă de aplicații.

Capacitatea TS1550 de a funcționa atât de bine, în special în materialul umed lipicios, provine de la ciurul sau performant.

Cu o buncăr mare și o deschidere largă de alimentare, materialul poate curge liber, trecand prin sistemul modern de ciur/sortare extrem de productiv și foarte eficient - mai ales atunci când se selectează material mai mare.

De la circuite primare de concasare, recuperarea de șantier, deșeuri din construcții și demolări, până la roci grele, argilă lipicioasă și argilă bolovanoasa, această mașină poate prelucra cele mai dificile materiale.

Caracteristici și beneficii
✓ Performanță superioară 16’ x 5’(4.88m x 1.53m) ciur
✓ Componente de inalta calitate cu performate de fiabilitate si rezistenta ridicate
✓ Dimensiuni ridicate ale zonei de alimentare
✓ Functionare versatila adaptabila diverse cariere/santiere/zone de prelucrare

  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,