!!

Statie presortare Tesab TS1230

0.00

TS1230 oferă performanțe de sortare de neegalat cu una dintre cele mai performate sisteme de sertare/sortare disponibile. Cu dimensiuni sita/grila sortare de 9'x 4' (2.75m x 1.22m) utilajul poate sorta materialele cele mai dificile.

Datorită greutății mici și a mobilității superioare, această mașină este ideală dacă efectuați lucrări de sortare pe santiere/cariere mici, dificil de accesat, sau dacă trebuie să vă mutați des pe diferite șantiere. În plus, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea timpului de funcționare valoros, deoarece această mașină poate fi configurată și împachetată într-un timp foarte rapid.

Deci, dacă aveți nevoie de un ciur-sortattor / recuperator ușor și ieftin de transportat de la un punct de lucru la altul și care are capacitate de prelucrare materiale uscat/umed/lipicios atunci TS1230 este exact ceea ce aveți nevoie.

Caracteristici și beneficii
✓ Performanță superioară 9 'x 4' (2.75mx 1.22m) ciur
✓ Buncăr de 4.2 m3 conceput pentru aplicații grele
✓ Configurare rapidă și economică pentru transport
✓ Perfect pentru contractorii care caută sortatoare/ciur mobil flexibil si usor de deplasat/transportat

  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.
 Sunt deacord sa primesc SMS-uri promotionale.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,