!!

Statie de sortare 3 sertare Tesab TS3600

0.00


TS3600 3 Deck Screener se bazează pe succesul uriaș al TS2600 și duce capacitatea de ecranare și performanța la un nivel diferit.

Adăugarea unui al treilea pachet în Screenbox, transportor încrucișat și al patrulea transportor de produse, obțineți și mai mult profit pentru investiția dvs. cu aceeași fiabilitate și calitate de producție excepționale ca și TS2600.

Unghiurile de ecran ajustabile fac TS3600 incredibil de adaptabil. Depășește într-o gamă largă de aplicații, inclusiv cariere, circuite de concasare, nisip și pietriș, cărbune, sol vegetal și așchii de lemn.

Fabricat din componente de cea mai înaltă calitate, vă puteți baza pe această mașină pentru a continua să produceți pentru dvs., chiar și atunci când aveți nevoie de ea pentru a efectua în cele mai dificile aplicații.
Caracteristici și beneficii

20 'x 5' (6.1mx 1.52m) Screenbox de înaltă performanță
Componentele de înaltă calitate fac din aceasta una dintre cele mai fiabile mașini de pe piață
Transportoare hidraulice pliabile pe tot parcursul, astfel încât timpii de configurare și costurile sunt semnificativ mai mici
O mașină extrem de adaptabilă care depășește într-o gamă largă de aplicații

  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.
 Sunt deacord sa primesc SMS-uri promotionale.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,