!!

Statie de sortare 3 sertare Tesab TS3430

0.00

O versiune triplă a modelului TS2430, varianta TS3430 vă oferă trei zone de sortare de înaltă calitate cu un transportor încrucișat și al patrulea transportor de produse ca standard.

La fel ca și versiunea cu două punți, TS3430 excelează într-o gamă largă de aplicații, în special ecranarea cu nisip fin. Veți fi uimiți de calitatea și cantitatea de produs pe care o poate produce această mașină. Concepută pentru a fi configurată rapid, întreținută ușor și operată economic, această mașină nu vă va dezamăgi.

Deci, dacă doriți mai mult produs și mai multă capacitate de la statia de sortare, dar nu doriți să rulați o mașină mai mare, atunci TS3430 este mașina ideală pentru dvs.


Caracteristici și beneficii
✓ Dimensiuni zona alimentare 14 'x 5' (4.2mx 1.52m) produce capacități comparabile cu mașinile mai mari
✓ Componentele de înaltă calitate fac din aceasta una dintre cele mai fiabile mașini de pe piață
✓ Transportoare hidraulice pliabile pe tot parcursul, astfel timpul de configurare și costurile sunt semnificativ mai mici
✓ Această mașină funcționează excelent într-o gamă largă de aplicații
  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.
 Sunt deacord sa primesc SMS-uri promotionale.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,