!!
Site perforate si plase metalice - banner

Site perforate si plase metalice

0.00
Graepels Manufacture Engineered Metal produce: retele din sarma, site metalice perforate, panouri metalice, servicii taiere cu laser. Pe lângă capacitățile noastre de producție, fabricam structuri metalice combinate cu produsele din metal si tabla perforata: plase de protectie, ecrane de protectie, retele din sarma tesuta sau perfoarata, scari, fatate, poduri metalice etc.

De la concept până la finalizare, lucram îndeaproape cu clienții noștri combinând cunoștințele noastre din domeniu și expertiza cu cerințele dumneavoastră, pentru a asigura de fiecare dată produse de cea mai bună calitate și rezultate optime. În calitate de lideri din industrie, Graepels se angajează să producă numai produse de cea mai înaltă calitate și caută în permanență idei noi.

Metal perforat
Utilaje de top și sculele noastre CNC pot produce o gamă extinsă de table perforate, de la perforații standard până la table decorative disponibile într-o gamă largă de materiale, de la aluminiu perforat la oțel moale, otel inoxidabil. Tablele metalice perforate sunt utilizate într-o mare varietate de aplicații pentru o gamă largă de sectoare industriale.

Retele din sarma. Plase metalice impletite
Plasa noastră de sârmă țesută este fabricată pentru o gamă largă de sectoare industriale: petrol, chimie, farmaceutice, prelucrare alimentară, arhitectură și minerit până la gestionarea și reciclarea deșeurilor. Firul nostru țesut poate fi din oțel de înaltă rezistență, oțel inoxidabil și oțel moale. Produsele de sârmă țesute sunt disponibile într-o gamă de grosimi și modele de sârmă.
retele sarma impletita, plase metalice


Taiere cu laser
Capacitățile noastre de tăiere cu laser sunt precise și ne permit să tăiem exact conform specificațiilor clientului. Tăierea cu laser este utilizată pentru a tăia piese din tablă pentru piese sau ca produse finite. Tăierea cu laser Graepels are capacitatea de a tăia o gamă largă de grosimi de material și oferă margini netede și curate acolo unde debavurarea este o problemă. Capacitățile noastre de tăiere cu laser permit modele, decupări și gravuri elaborate și complicate.

scari metalice, podele metalice

Fabricarea/Prelucrare metale
Pentru a completa capacitățile noastre de producție, alte servicii Graepels includ fabricarea pentru a asigura valoare adăugată și calitate. Serviciile de fabricație includ:laminare, pliere, îndoire, nivelare, sudare, găurire de șuruburi și multe altele.
  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.
 Sunt deacord sa primesc SMS-uri promotionale.

piese concasor,Site perforate, plase metalice, panouri metalice, pontoane, traverse,Site perforate, plase metalice, panouri metalice, podele metal, trepte metal, scari metalice, foi tabla perforata, panouri decorative metalice, fatade metalice,