!!

Concasor cu impact Tesab 1012T

0.00

Concasorul de impact 1012T este conceput pentru a accepta o dimensiune mare de alimentare, producând în același timp și un produs final consistent de înaltă calitate la un cost redus pe tonă.

Modelul 1012T este dotat standard cu o buncăr de alimentare de capacitate mare și cu o bandă laterala pentru steril. Unitatea de concasor pentru sarcini grele are un rotor cu diametrul de 1200 mm (47”), împreună cu o cale suplimentară de zdrobire și modelare.

Designul unic al unității de concasare îl face potrivit atât pentru aplicațiile primare, cât și pentru cele secundare și oferă, de asemenea, o opțiune de pre-ecranare independentă cu 2 punți.

Caracteristici
✓ Până la 250+ TPH tone pe oră rata de producție*
✓ Material concasat superior în formă cubică
✓ Potrivit aplicațiilor primara și secundara
✓ Design inovator configurare rapidă și transport ușor

* depindzand de configuratia de lucru si materialele procesate
  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,