!!

Concasor cu impact 1012TS

0.00

Tesab 1012TS este un concasor cu impact mare, proiectat să accepte o dimensiune mare de alimentare, producând în același timp un produs final consistent și de înaltă calitate la un cost redus pe tonă.

Se mândrește cu un sistem dublu pre-sortare independent din standard, ceea ce duce la o operare cu costuri mai mici, deoarece un produs de dimensiuni poate fi separat pe centura laterală, reducând în același timp uzura. 1012TS dispune de o unitate de concasor pentru vehicule grele, cu un rotor de 1200mm (47 ”) diametru, împreună cu o cale suplimentară de zdrobire și modelare.

Potrivit atât pentru aplicațiile primare, cât și pentru cele secundare, 1012TS poate funcționa independent sau se poate integra cu ușurință în operațiile de zdrobire și screening existente.

Caracteristici
✓ Până la 350+ TPH tone pe oră rata de producție*
✓ 2 sisteme independente de pre-sortare
✓ Material concasat superior în formă cubică
✓ Potrivit aplicațiilor primara și secundara
✓ Design inovator configurare rapidă și transport ușor
  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.
 Sunt deacord sa primesc SMS-uri promotionale.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,