!!

Concasor cu falci

0.00
Societatea noastra va pune la dispozitie o varietate de falci diferite pentru majoritatea marcilor si modelelor de concasoare, disponibile in doua variante, 14% si 18% Mangan, in functie de tipologia materialului de concasat. Profilul dintilor poate fi, de asemenea, diferit :patrat sau ascutit, simplu sau chiar patrat si ondulat. Furnizam consumabile atat din mangan, turnate, cat si din otel calit.

1. PROFILUL Supertooth – Acest profil este standard pentru multe dintre marcile de concasoare.Este potrivit pentru cariere si majoritatea aplicatiilor de reciclare si ofera o durata de viata excelenta a falcilor fara a compromite duritatea sau forma produsului finit.

2. PROFILUL Standard Tooth (dinte standard )- potrivit pentru cariere si reciclare, exceleaza in aplicatii care implica un continut mare de armatura a materialului concasat.

3. PROFILUL Multitooth- recomandat pentru industria de reciclare. Acest profil ascutit este ideal pentru aplicatiile de reciclare cu preponderenta acelea care implica beton. Este de asemenea tolerant in cazul concasarii asfaltului.

4. PROFILUL Quarry Tooth- aceste falci sunt utilizate in cazul materialului foarte dur, abraziv. Are o durata de viata mai mare datorita profilului mai adanc si lat al dintelui . Este de asemenea recomandat in cazul prelucrarii pietrei de rau.
  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,