!!

Concasor cu con Tesab 1150TC

0.00

Concasorul cu con 1150TC este o unitate mobilă rezistentă concepută pentru a produce agregate secundare de înaltă calitate.

Designul superior al elementelor de concasare din mangan și un profil special curbat permite alimentarea nesortata, producând un produs de formă superioară! Cu variante de opțiuni de camera conica de concasare (grosieră, medie grosieră sau fină), 1150TC este o mașină extrem de versatilă!

1150TC are o unitate de concasor cu con de 1150 mm lățime, cu setari hidraulice laterală „din mers” și sistem de detectare a metalelor de pe banda de alimentare pentru a fi protejat de elemente ce pot provoca daune concasolului.

Această mașină vine, de asemenea, cu o opțiune de pre-sortare de 1800 mm x 1300 mm (6 ′ x 4 ′).

1150TC poate fi alimentat cu încărcător pe roți, excavator sau instalație de cernut și se integrează cu ușurință în gama Tesab de concasoare și cernătoare.

Caracteristici și beneficii

✓ Până la 200+ TPH tone pe oră Rata de producție
✓ Produce un produs consistent de înaltă calitate în formă cubică
✓ Alegerea opțiunilor de cameră concavă (grosieră, medie sau fină)
✓ Design inovator pentru configurare rapidă și transport ușor

  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.
 Sunt deacord sa primesc SMS-uri promotionale.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,