!!

Concasor cu con Tesab 1000TC

0.00

Concasorul Tesab 1000TC este utilaj mobil rezistent conceput pentru a produce agregate cubice de înaltă calitate.

Designul superior al elementelor de concasare, constă in calitatea materialelor si compozitia cu mangan, fapt care duce la o durată de viață mai lungă și un profil special curbat permite alimentarea neecranată, producând un produs de formă superioară! Cu o gamă de opțiuni de cameră concavă (grosieră, medie grosieră sau fină), aceasta este o mașină extrem de versatilă!

De asemenea, are o unitate de concasor cu con de 1000 mm lățime, cu reglare hidraulică a părții închise „din mers” și un sistem de detectare a metalelor pe banda de alimentare, pentru a fi protejat de zdrobitori.

1000TC poate fi alimentat cu încărcător pe roți, excavator sau instalație de cernere/ciur și, de asemenea, se integrează cu ușurință în gama Tesab de concasoare și cernuitoare.
Caracteristici și beneficii

✓ Până la 150+ tone pe oră Rata de producție
✓ Produce un produs consecvent în formă de înaltă calitate
✓ Alegerea/configurare con (grosieră, medie sau fină)
✓ Design inovator pentru configurare rapidă și transport ușor

  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,