!!

Concasor cu con Tesab 1000TC

0.00

Concasorul Tesab 1000TC este utilaj mobil rezistent conceput pentru a produce agregate cubice de înaltă calitate.

Designul superior al elementelor de concasare, constă in calitatea materialelor si compozitia cu mangan, fapt care duce la o durată de viață mai lungă și un profil special curbat permite alimentarea neecranată, producând un produs de formă superioară! Cu o gamă de opțiuni de cameră concavă (grosieră, medie grosieră sau fină), aceasta este o mașină extrem de versatilă!

De asemenea, are o unitate de concasor cu con de 1000 mm lățime, cu reglare hidraulică a părții închise „din mers” și un sistem de detectare a metalelor pe banda de alimentare, pentru a fi protejat de zdrobitori.

1000TC poate fi alimentat cu încărcător pe roți, excavator sau instalație de cernere/ciur și, de asemenea, se integrează cu ușurință în gama Tesab de concasoare și cernuitoare.
Caracteristici și beneficii

✓ Până la 150+ tone pe oră Rata de producție
✓ Produce un produs consecvent în formă de înaltă calitate
✓ Alegerea/configurare con (grosieră, medie sau fină)
✓ Design inovator pentru configurare rapidă și transport ușor

  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101841 whatsapp WhatsApp direct

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.
}

piese concasor,concasoare Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,