!!

Ciocane

0.00
Terra-Agregate furnizeaza ciocane pentru majoritatea tipurilor de concasoare. In functie de duritatea materialului concasat, acestea sunt fabricate din Mangan, Crom, Martensitic si Ceramica.

CIOCANELE DIN MARTENSITIC:
Utilizate cu preponderenta in cazul concasoarelor primare.
Duritate: 55-56HRc
Grosime maxima: pana la 1800mm
Greutate: pana la 800 kg
Ciocanele confectionate din Otel Martensitic sunt utilizate in industria de reciclare, avand o resistenta ridicate la abraziune si un risc scazut de rupere.
BENEFICII:
- durata de viata mare
- risc scazut de rupere
- raport bun calitate-pret
- productivitate ridicata a concasorului
- interval mare de mentenanta

MARTENISITIC CERAMIC – ciocanele din Martensitic –Ceramic sunt utilizate in principal in industria de reciclare. Sunt create pentru a oferi o mai mare durabilitate mai mare materialului Martensitic combinat cu rezistenta excelenta la abraziune a insertiilor ceramice.Ciocanele din Martensitic cu insertii ceramice sunt mai putin predispuse la deteriorare decat cele din Crom ca atare dimensiunea materialului de concasat este restricionata doar de gura de alimentare a concasorului.
MANGAN - Acest aliaj este utilizat in principal in cazul concasoarelor primare.Ciocanele din Mangan vor fi utilizate atunci cand se doreste o rezistenta sporita la soc .

18% MANGAN- acest aliaz este utilizat pentru standard in cazul aplicatiilor de cariera sau reciclare. Are o duritate initiala in jur de 230 BHN (Brinell Hardness) care poate creste pana la 400 BHN.
14% si 22% MANGAN -sunt dispozibile ca si optionale. Aceste alternative pot fi de multe ori cea mai buna optiune pentru aplicatiile dumneavoastra. 14% Mangan opereaza in conditii obisnuite si pot atinge o duritate de pana la 450-500BHN. In cazul materialului moale precum calcarul ciocanele cu 14% Mangan sunt mult mai eficiente decat 18 sau 22% mangan. 22% Mangan precum si 18% mangan au o rezistenta initiala mai mare de cca. 248BHN. In conditii de piatra dura ciocanele din 22% mangan au o durata de viata mai mare.

CROM-Ciocanele din Crom sunt alegerea ideala in cazul materialului foarte abraziv cand rocile ce urmeaza a fi concasate nu sunt de mari dimensiuni sau nu se opereaza cu moloz reciclat. Nu este indicata folosirea ciocanelor din crom daca materialul concasat contine metal. Ciocanele sunt furnizate avand o duritate initiala de 650 BHN care nu creste pe durata lucrului.dimensiunea materialului concasat trebuie sa fie limitata pentru prevenirea deteriorarii ciocanelor. Pentru ciocanele de crom dimensiunea recomandata a materialului de concasat este de 300mm. Ciocanele din crom au o durata de viata mai mare decat cele din mangan(de pana la 3 sau 4 ori mai mare)
  Info/orar: L-V: 8:00-18:00 S:8:00-15:00

   Ai intrebari despre produs?
Iti raspundem in scurt timp daca ne trimiti o solicitare folosind formularul click aici

  Tel: +4 0745 101 841 whatsapp WhatsApp direct

Mangan, Crom, Martensitic, Ceramica
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditiisi sunt de acord.

piese concasor,concasoare electrice Tesab,statii sortare,piese concasor, falci, hidromotoare, falca mobila, falca fixa, blindaje,ciocane impact,conuri,concasoare electrice Tesab,piese concasor,piese concasoare,falci concasor,falca fixa,falca mobila,blindaje,ciocane impact, hidromotoare,Extec,Finlay,Fintec,Metso,Pegson, Cedarapids,Powerscreen, Sandvik,Svedala,Symons,